Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

Alberto nyitható üveg étkezőasztal RAKTÁRON!

Alberto nyitható üveg étkezőasztal RAKTÁRON!
Alberto nyitható üveg étkezőasztal RAKTÁRON!Alberto nyitható üveg étkezőasztal RAKTÁRON!Alberto nyitható üveg étkezőasztal RAKTÁRON!Alberto nyitható üveg étkezőasztal RAKTÁRON!Alberto nyitható üveg étkezőasztal RAKTÁRON!
Minőség: I. osztályú minőségi bútor (ellenőrzött)
Fogyasztói ár: 52,900 Ft

Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Db:

Lehetséges választások

*Pác:

Alberto - Nyitható üveges asztal
RAKTÁRON, AZONNAL VIHETŐ!

Már csak méz tölgy színben!

Elegáns, egyedi kiépítésű üveges asztal, amely minden otthon, étkező, konyha, vagy nappali központi eleme lehet.

Minőségi, gyönyörű konyhabútor darab, az asztal tömör keményfából készült. Ez az asztal tökéletesen alkalmas étkezőbe, konyhába, de akár teraszra is, hisz nincs is szebb annál, mint egy szép napos reggelen a friss levegőn reggelizni.

A nyitható étkezőasztal rendkívül praktikus, egyetlen egyszerű mozdulattal bővíthető, de akár mindkét széle össze is húzható.

Az asztalnál alapállapotban 6 személy, míg nyitott állapotában 8 személy is kényelmesen elfér.

Az étkezőbútor fantasztikus mechanikai kiépítésének köszönhetően, akár egy 10 éves gyerek is könnyen nyithatja-csukhatja azt.

Nem fogja megbánni, ha ezt a gyönyörű, praktikus üveges asztalt választja. Ne késlekedjen, rendelje meg azonnal! Országos házhozszállítás!

Az asztal az alábbi székekkel variálható méz tölgy színben. A székek megtekintéséhez kattintson a képre:

 

             

Az asztal méretei:

  Asztal
 szélesség 75 cm
 hosszúság 120/164 cm
Kapcsolódó termékek