Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

Derbi tanuló szett - ifjúsági bútor 8-14 éves korcsoportnak

Derbi tanuló szett - ifjúsági bútor 8-14 éves korcsoportnak
Minőség: I. osztályú minőségi bútor (ellenőrzött)
Fogyasztói ár: 15,200 Ft11,900 Ft

Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Db:

Derbi tanuló szett - ifjúsági bútor 8-14 éves korcsoportnak

Olcsó gyerekbútor, raktárról Azonnal!!!

Úgyis kinövi a gyerek? Vidám színek a gyerekszobába, könnyű kezelhetőség olcsón. Praktikus, biztonságos gyerekbútor iskolásoknak lekerekített sarkokkal.

Olcsó bútor gyerekszobába! Az ár 1 db asztalt és 1 db széket foglal magában az alábbi szereplő színkombináióban: kék szék, kék asztallap, fekete asztal lábak, fekete fiók.

Európai műanyagipari termék. A termék újrahasznosítható vagy energetikailag hasznosítható, amennyiben erre környezetében van lehetőség. Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával könnyedén tisztítható. Intézményi felhasználásra, általános iskoláknak megfelelő megoldás, megrendelt mennyiségtől függően árengedményt biztosítunk (kérjük, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot).

.

Termék méretei:

tanuló asztal - magasság 755 mm x hossz 635 mm x szélesség 455 mm;

tanuló szék - magasság 785 mm x hossz 390 mm x szélesség 470 mm

Kapcsolódó termékek