Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

Next NX14 ifjúsági bútor - fali polc

Next NX14 ifjúsági bútor - fali polc
Next NX14 ifjúsági bútor - fali polc Next NX14 ifjúsági bútor - fali polc Next NX14 ifjúsági bútor - fali polc Next NX14 ifjúsági bútor - fali polc
Minőség: I. osztályú minőségi bútor (ellenőrzött)
Fogyasztói ár: 13,400 Ft

Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Db:

Lehetséges választások

*Színek:

Next NX14 - ifjúsági fali polc

 

Next ifjúsági bútor - Fehérített fenyő és viola színben
Next ifjúsági bútor - Fehérített fenyő és earth színben

Modern és fiatalos ifjúsági szekrénysor. Gyerek és ifjúsági elemes szekrénysorainkat egyénileg is össze lehet állítani.

Bútoraink időtállóak, a Next  gyerek,- ifjúsági bútor család akár két generációt is kiszolgálhat, elkísérheti gyermekét a fiatal kortól a tinédzser korig.

Minőségi szekrénysor átlagosnál vastagabb bútorlapból, védőcsomagolásban, lapraszerelve szállítjuk.

Egyénileg is kombinálható, bővíthető akciós ifjúsági bútorokIfjúsági elemes szekrénysorok kedvezményes áron csak nálunk.

A bútor mérete:

Next NX14 - ifjúsági fali polc méretek: 110 x 25 x 27

Az ifjúsági gyerekbútor a következő színekben rendelhető:

Alapaszín: Fehérített fenyő

Választható színek: Viola, Earth

 

Kapcsolódó termékek