Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

Olimpia acél emeletes ágy - RAKTÁRRÓL azonnal vihető

Olimpia acél emeletes ágy - RAKTÁRRÓL azonnal vihető
Olimpia acél emeletes ágy - RAKTÁRRÓL azonnal vihető
Minőség: I. osztályú minőségi bútor (ellenőrzött)
Fogyasztói ár: 77,600 Ft49,900 Ft

Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Db:

Lehetséges választások

*Színek:
Akciós matrac:

Lakberendezés egyszerűen! Két gyermek egy szobában kétszer annyi bútort és helyet jelent? Nem feltétlenül. Az emeletes ágy praktikus és helytakarékos megoldás gyermeke szobájába. Éljen a kivételes lehetőséggel: válasszon a 2000-es sydney-i és a 2016. évi nyári olimpiai játékok partnerének kínálatából!

A panel két színben kapható (törtfehér, vagy kék) így mind a lányszoba, mind a fiúszoba bútoreleme lehet. Tinédzser korban sem kell lecserélni: az emeletes ágy egyszerűen szétszerelhető, két külön ágyként is használható. Az ár magában foglalja a nagy teherbírású fém ágyrácsot. A fém ágyrács megvédi a matracot és jó szellőzést biztosít.

Jó tudni: a matrac (90 * 190 cm) külön vásárolható meg, a termék ára azt nem tartalmazza. Ha az olimpiai ágyhoz a matracot nálunk vásárolja, a matrac vételárából 20% kedvezményt kap! Intézményi felhasználásra is kiváló megoldás, megrendelt mennyiségtől függően árengedményt biztosítunk (kérjük, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot). Az ágy könnyedén szétszerelhető, külön bútorként is használható. Fontos: az emeletes ágy felső része nem használható 6 éven aluli gyermekek számára az esések kockázata és az ebből fakadó sérülésveszély miatt.

Termék méretei: magasság 1720 mm x szélesség 990 mm x hossz 2000 mm.

Figyelem: a törtfehér paneles kép illusztráció! Az emletes ágy két szintes, az alsó fiók nem tartozék!

Kapcsolódó termékek