Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

Paradiso antik étkezőasztal - RAKTÁRON!

Paradiso antik étkezőasztal - RAKTÁRON!
Paradiso antik étkezőasztal - RAKTÁRON!
Minőség: I. osztályú minőségi bútor (ellenőrzött)
Fogyasztói ár: 118,500 Ft

Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Db:

Lehetséges választások

*Pác / Szövet (INS):

Paradiso antik étkezőasztalKÉSZLETRŐL ELVIHETŐ!

Egyedi tervezés és kiváló minőség, gyönyörű kivitelezés jellemzi a Berone Bútor Webáruház gyönyörű étkező bútor család kínálatát. Étkezőbútoraink változatos stílusban, és különböző tömörfából készültek, ár-érték arányban a legjobb választást biztosítják az Ön számára.  A klasszikus, mégis feltűnő dizájn tökéletesen megfelel mind a klasszikus, mind a kortárs vintage megjelenésnek, csodálatois kiegészítő otthonához. A kecskelábú asztal tömör keményfából készült.

A Paradiso nyitható étkezőasztal nagyon praktikus egy egyszerű mozdulattal bővíthető.

Ennél az antik kecskelábú étkező asztalnál csukott állapotban 8 személy, míg nyitott állapotában, akár 10 személy is kényelmesen elfér.

A Paradiso antik étkezőasztalhoz színben az alábbi gyönyörű étkező székeket ajánljuk (A megtekintéshez kattintson a képre!):

       

Paradiso kecskelábú asztal méretei:

 Antik asztal
hosszúság160/200 cm
szélesség100 cm
magasság75 cm
Kapcsolódó termékek