Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

Tango - nyitható étkezőasztal RAKTÁRON!

Tango - nyitható étkezőasztal RAKTÁRON!
Tango - nyitható étkezőasztal RAKTÁRON!Tango - nyitható étkezőasztal RAKTÁRON!Tango - nyitható étkezőasztal RAKTÁRON!Tango - nyitható étkezőasztal RAKTÁRON!Tango - nyitható étkezőasztal RAKTÁRON!Tango - nyitható étkezőasztal RAKTÁRON!Tango - nyitható étkezőasztal RAKTÁRON!
Minőség: I. osztályú minőségi bútor (ellenőrzött)
Fogyasztói ár: 59,900 Ft49,900 Ft

Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Db:

Lehetséges választások

*Pác:

Tango - Bővíthető asztal
RAKTÁRON, AZONNAL VIHETŐ!

Modern, egyedeülálló megjelenésű, nyitható étkező asztal, amely minden otthon központi eleme lehet. Minőségi bútor darab, amely tömör bükk keményfa anyagból készült. Ez a kinyitható asztal tökéletesen alkalmas étkezőbe, konyhába, nappaliba, de akár a teraszra is.

A nyitható étkezőasztal rendkívül praktikus, és helytakarékos megoldás: egyetlen egyszerű mozdulattal bővíthető, de akár mind két széle össze is húzható. Az asztalnál csukott állapotban 6 személy, míg nyitott állapotában 10 személy is komfortosan elfér. Az étkezőasztal kivételes mechanikai kiépítésének köszönhetően, akár 194 cm hosszúságban élvezhetik egymás társaságát.

Wenge és méz tölgy színben kedvezményes áron rendelhető, országos házhoz szállítással.

A méz tölgy asztalhoz az alábbi székek választhatók méz tölgy színben :

                    

A wenge asztalhoz az alábbi szék választható wenge színben (bézs színű szövettel):

Az asztal méretei: 

  Asztal
 szélesség 90 cm
 magasság 74,5 cm
 hosszúság 150/194 cm

 

Kapcsolódó termékek