Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

Tango étkezőszék RAKTÁRON

Tango étkezőszék RAKTÁRON
Tango étkezőszék RAKTÁRON
Minőség: I. osztályú minőségi bútor (ellenőrzött)
Fogyasztói ár: 11,900 Ft

Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Db:

Lehetséges választások

*Pác:

Tango étkező szék
RAKTÁRON, AZONNAL VIHETŐ!

Modern, exkluzív megjelenésű, első osztályú étkezőszék, amely most az Ön otthonának is kiemelkedő eleme lehet. Minőségi bútor, tömör keményfából, bézs színű kárpittal. Az étkező szék minőség-ár viszonylatban kiemelkedő a piacon. Ezt Ön sem hagyhatja ki! Ez az étkező szék tökéletesen alkalmas kis étkezőbe, konyhába, nappaliba, de akár a teraszra is. 

A szék méz tölgy és wenge színekben kapható.

Tekitse meg a konyhai székek válogatott, első osztályú kínálatát a Berone Bútor Webáruház kínálatában!

Az alábbi típusú, nyitható étkező asztalokhoz ajánljuk méz tölgy színben (a képek csak hivatkozásként szolgálnak, az alább felsorolt típusok mindegyike kapható méz tölgy színben):

       

Az alábbi típusú, nyitható étkező asztalhoz ajánljuk wenge színben:

A szék méretei: 

  Szék
 szélesség 45 cm
 teljes magasság 96,5 cm
 ülő magasság 48 cm
 hosszúság 51 cm
Kapcsolódó termékek