Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

Corsika ortopéd matrac ALOE VERA huzattal - 90 x 200

Corsika ortopéd matrac ALOE VERA huzattal - 90 x 200
Minőség: I. osztályú minőségi bútor (ellenőrzött)
Fogyasztói ár: 38,600 Ft

Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Db:

Corsika ortopéd matrac ALOE VERA huzattal - 90 x 200

Most 25% kedvezménnyel vásárolhat minőségi ágynemű garnitúrát,
amennyiben ágyat és / vagy matracot rendel webáruházunkból. Részletek itt.

A matrac magját flexifoam szendvics képezi, amely alvás közben tökéletesen alátámasztja gerincét.

A matrac pontosan idomul az emberi test alakjához, így lazítja és masszírozza az izmokat, kedvezően befolyásolva az izmok és a bőr vérellátását. Ezeknek a hatásoknak köszönhetően megelőzi és elmulaszthatja különféle nyak- és hátfájásos panaszait, végtagjai is kevésbé gémberednek majd el.

A magot termikusan módosított habokból alakítják ki, ezen eljárásnak köszönhetően az átlagosnál nagyobb sűrűséget érnek el. A középső réteg adja a matrac merevítését. A matrac külső borítása levehető és 40 fokon mosható. A poliuretán hab megfelel az Öko-Tex Standard 1. osztályának - három év alatti gyerekek is használhatják.

Matrac magassága: 15 cm

Matrac terhelhetősége: 120 kg.

Levehető mosható huzat 40 ° C-on 

A matrac huzata antiallegén, levehető, mosható, steppelt, Aloe Vera huzat.  A levehető huzat minőségi textíliából készül, poliészter (PES) szállal tűzve.

A matrac használata és ápolása

A matrac rendeltetésszerű használathoz, tehát az egészséges alvás és pihenés biztosításához a következő elveket tartsa be:

A matrac minimum 24 lamellás ágyrácson használható rendeltetésszerűen - (legfeljebb 40 mm-es lamella-osztású), vagy merev, az egész felületen legfeljebb 40 mm széles szellőzőnyílásokkal ellátott ágylapra helyezze le. Az ajánlott ágylap vagy ágyrács használatával, valamint a matrac rendszeres átfordításával növelheti a matrac élettartamát és csökkentheti a matrac deformációját.

A matrac +5 °C és +50 °C közötti hőmérsékletek között használható.

• A matracot ne tegye ki közvetlen napsütésnek és nedvességnek, mert ezek a huzaton színelváltozásokat okozhatnak, és csökkentik a matrac várható élettartamát is.

• A matrac huzata levehető, mosható, és vegytisztítható (lásd a huzaton található címkét).

• A matracot évente legalább 6 alkalommal szellőztesse ki.

Kapcsolódó termékek