Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

Tárgyalóasztalok

Rendezés:
ST1 - tárgyalóasztal
ST1 - tárgyalóasztal   Magasság 75 cm Szélesség 90 ..
21,100 Ft
Legjobb áron nálunk!
ST2 - tárgyalóasztal
ST2 - tárgyalóasztal   Magasság 75 cm Szélesség 90 ..
28,200 Ft
Legjobb áron nálunk!
ST2R - tárgyalóasztal
ST2R - nyitható tárgyalóasztal Magasság 75 cm Széless&eacut..
41,400 Ft
Legjobb áron nálunk!
ST2R - tárgyalóasztal + KR5 - szék
ST2R - tárgyalóasztal és KR5 - szék Az astal és a székk..
194,600 Ft
Legjobb áron nálunk!
ST3 - tárgyalóasztal
ST3 - tárgyalóasztal Magasság 75 cm Szélesség 90 cm Hoss..
39,700 Ft
Legjobb áron nálunk!
ST3R - tárgyalóasztal
ST3R - tárgyalóasztal   Szélesség 90 cm Hosszús&aac..
54,100 Ft
Legjobb áron nálunk!
ST3R - tárgyalóasztal + KR4 - szék
ST3R -nyitható tárgyalóasztal és KR4 - szék Az asztal é..
178,600 Ft
Legjobb áron nálunk!
ST4 - tárgyalóasztal
ST4 - tárgyalóasztal Szélesség 90 cm Hosszúság ..
24,100 Ft
Legjobb áron nálunk!
ST4 - tárgyalóasztal + KR2 - szék
ST4 - tárgyalóasztal és KR2 - szék Az asztal és a széke..
86,900 Ft
Legjobb áron nálunk!
ST4R - tárgyalóasztal
ST4R - tárgyalóasztal   Szélesség 90 cm Hosszús&aac..
37,700 Ft
Legjobb áron nálunk!

Tárgyalóasztalt keres? Biztosíthatjuk, hogy a legjobb helyen jár!

A Berone Bútor Webáruház tárgyaló asztalok széles kínálatát nyújtja Önnek a legjobb áron. Modern, és klasszikus megoldások.

ekintse meg teljes bútor kínálatunkat!