Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

Natúr fenyő komódok

Rendezés:
1 ajtós + 4 fiókos + 1 ajtós komód
  1 ajtós + 4 fiókos + 1 ajtós komód     Minden..
74,600 Ft
Legjobb áron nálunk!
1 ajtós 4 fiókos komód
1 ajtós 4 fiókos komód Minden élettér kicsi, ha nem tudjuk..
58,400 Ft
Legjobb áron nálunk!
2 ajtós 1 fiókos komód
2 ajtós 1 fiókos komód Minden élettér kicsi, ha nem tudjuk..
53,500 Ft
Legjobb áron nálunk!
2 ajtós 2 fiókos komód
  2 ajtós 2 fiókos komód Minden élettér kicsi, ha ..
56,700 Ft
Legjobb áron nálunk!
2 ajtós 3 fiókos komód
  2 ajtós 3 fiókos komód Minden élettér kicsi, ha ..
63,200 Ft
Legjobb áron nálunk!
2 ajtós komód

2 ajtós komód
(80 x 46 x 88)

  2 ajtós komód Minden élettér kicsi, ha nem tudjuk t&aacut..
44,400 Ft
Legjobb áron nálunk!
3 fiókos 2 fiókos komód
  3 fiókos 2 fiókos komód Minden élettér kicsi, ha n..
56,700 Ft
Legjobb áron nálunk!
4 fiókos + 2 fiókos komód
4 fiókos + 2 fiókos komód Minden élettér kicsi, ha nem tudju..
62,800 Ft
Legjobb áron nálunk!
4 fiókos komód

4 fiókos komód
(80 x 46 x 88)

  4 fiókos komód Minden élettér kicsi, ha nem tudjuk t&aa..
55,100 Ft
Legjobb áron nálunk!

Praktikus tárolás

Minden élettér kicsi, ha nem tudjuk tárolni napi használati tárgyainkat.

A széthagyott apróságok szinte megeszik a helyet a lakásban.
Jó megoldást kínál erre a problémára a nálunk vásárolt komódok mindegyike.
 
A praktikus kiosztású és finoman működő vasalatokkal ellátott bútoraink esztétikus külsejük mögé rejtik tárgyainkat, ráadásul a portól is megvédik!
 
A különböző méretekben készült termékeink segítenek abban, hogy a lakás minden területére az igényeidnek leginkább megfelelő komódot választhasd.
Nincs kompromisszum és nincs megalkuvás!
 
Csak jó megoldás!