Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

SONJE hálószoba elemek

Rendezés:
SONJE hálószóba szett
SONJE komplett hálószoba szett Ha Önt is elvarázsolta a skandiná..
252,900 Ft
Legjobb áron nálunk!
SONJE SJ1 - gardróbszekrény
SONJE SJ1 - gardróbszekrény Ha Önt is elvarázsolta a skandináv m..
33,200 Ft
Legjobb áron nálunk!
SONJE SJ13 - ágy

SONJE SJ13 - ágy
(210 x 170 x 95)

SONJE SJ13 - ágy Ha Önt is elvarázsolta a skandináv minimalista design,..
55,300 Ft
Legjobb áron nálunk!
SONJE SJ14 - tükör

SONJE SJ14 - tükör
(85 x 10 x 58)

SONJE SJ14 - tükör Ha Önt is elvarázsolta a skandináv minimalista de..
11,400 Ft
Legjobb áron nálunk!
SONJE SJ15 - éjjeli szekrény
SONJE SJ15 - éjjeli szekrény Ha Önt is elvarázsolta a skandináv ..
15,400 Ft
Legjobb áron nálunk!
SONJE SJ2 - szekrény

SONJE SJ2 - szekrény
(45 x 52 x 185)

SONJE SJ2 - szekrény Ha Önt is elvarázsolta a skandináv minimalista des..
25,200 Ft
Legjobb áron nálunk!
SONJE SJ8 - komód

SONJE SJ8 - komód
(85 x 40 x 93)

SONJE SJ8 - komód Ha Önt is elvarázsolta a skandináv minimalista design..
31,600 Ft
Legjobb áron nálunk!
SONJE SJ9 - komód

SONJE SJ9 - komód
(130 x 40 x 93)

SONJE SJ9 - komód Ha Önt is elvarázsolta a skandináv minimalista design..
40,200 Ft
Legjobb áron nálunk!

SONJE nappali bútorcsalád

Ha Önt is elvarázsolta a skandináv minimalista design, akkor jó helyen jár: a SONJE bútorcsalád tökéletes választás otthonába.

A fehér és a krémszín nyugodt, tompa árnyalatai a skandináv design védjegyei.

Sokan nem tehetjük meg, hogy skandináv országokba utazzunk megcsodálni a gyönyörű lakásokat és csodálatos természeti szépségeket, viszont, ha szeretnénk, könnyedén becsempészhetünk otthonunkba is egy csepp skandináv stílust. Ehhez elegendő néhány falat halványszürkére vagy kékre átfesteni, de néhány fehér ágytakaró, minimalista kisbútor, vagy természetes dekoráció is megteszi.

A SONJE bútorcsalád univerzális kivitelezése lehetővé teszi, hogy a bútor elemeit étkezőben, hálószobában, dolgozószobában vagy akár nappaliban használják. A fogantyúk fából készültek, amely hangsúlyozza az európai minimalizmust és a bútorok luxus jellegét.

SONJE, legjobb áron a Berone Bútor Webáruházban!