Azonnali segítség itt!

Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

Heverő

Rendezés:
Bill heverő

Bill heverő
(195 x 90 x 70)

Bill heverő Ez a kevés helyet igénylő heverő könnyen ággyá alak&..
124,800 Ft
Legjobb áron nálunk!
Bolek heverő

Bolek heverő
(160 x 80)

Bolek heverő Kiváló minőségü ifjúsági heverő, PUR ha..
56,500 Ft
Legjobb áron nálunk!
Kollégiumi heverő - ágyneműtartós
Kollégiumi heverő - ágyneműtartós  A fenti ár 30 db feletti rend..
36,900 Ft
Legjobb áron nálunk!
Krzys heverő

Krzys heverő
(200 x 84 x 45)

KRZYS heverő - ágyneműtartós  A heverő, ÁGYNEMŰTARTÓS, BONEL..
37,100 Ft
Legjobb áron nálunk!
Kubus heverő

Kubus heverő
(160 x 80 x 80)

Kubus heverő UTOLSÓ DARABOK RAKTÁRON!!! Kinyitható! A képen balos ..
58,900 Ft53,900 Ft
Legjobb áron nálunk!
Puchatek heverő
Puchatek heverő Modern kialakítású ifjúsági heverő, PUR h..
61,900 Ft
Legjobb áron nálunk!
Serowe szafari heverő

Serowe szafari heverő
(240 x 75 x 105)

Serowe szafari heverő Ágyazható, ágyneműtartós, kényelmes heve..
76,200 Ft
Legjobb áron nálunk!A bútor webáruházunkban prémium minőségű bútorok rendelhetőek.

Gazdag stílus és szín választékban rendelhetőek heverők, házhosszállítás is választható a rendeléskor az ország egész területére (egyéb országokba a megrendelést és házhosszállítást egyéni megbeszélés után tudjuk megoldani)