Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

FOCUS F9 - fali polc

FOCUS F9 - fali polc
FOCUS F9 - fali polc
Minőség: I. osztályú minőségi bútor (ellenőrzött)
Fogyasztói ár: 11,500 Ft

Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Db:

Lehetséges választások

*Választható szín:
*LED világítás:

FOCUS F9 - fali polc

Webáruházunk széles ifjúsági bútor palettájának köszönhetően – függetlenül a gyerekszoba méretétől – lenyűgöző megoldások közül válogathat, megfizethető áron.

A FOCUS egy különleges ifjúsági bútorrendszer, amelynél a szürke bútortesteket fehér, illetve háromféle intenzív színű betéttel kombinálták.

Az ifjúsági bútorrendszer fontos eleme az F14-es elem, az okos íróasztal, amely ágy funkcióval is rendelkezik, így helyet takaríthat meg a gyerekszobában. Az asztalfunkcióról az ágyra váltás egyedülálló módon az asztal kiegészítő tartozékainak eltávolítása nélkül végezhető el.

A FOCUS bútorcsalád bármely eleméhez energiatakarékos LED szalag választható, amely könnyedén felszerelhető minden bútorra és polcra. A FOCUS bútorcsalád elemenként, vagy komplett gyerekszoba berendezésként is megvásároható. 

 

A bútor méretei:

MegnevezésMéret (cm)
Szélesség100
Mélység26,5
Magasság48

 

Kapcsolódó termékek
Címkék:focus