Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

SUKY system E

SUKY system E
SUKY system ESUKY system ESUKY system ESUKY system ESUKY system ESUKY system ESUKY system ESUKY system ESUKY system E
Minőség: I. osztályú minőségi bútor (ellenőrzött)
Fogyasztói ár: 168,800 Ft

Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Db:

Lehetséges választások

*Matrac:
*Választható szín:

SUKY system E

A fenti ár a képen látható variációra vonatkozik, két székkel.

nuki_bababutor

A SUKY bútorcsalád bútoraiból mind babaszoba mind gyerekszoba egyéni ízlés szerint kialakítható.

Az alábbi táblázatban a SUKY system E egyes elemeit láthatod, méretekkel.

 
 Termék neveszél.mély.mag. 
Suky NU2 - kisasztalSuky NU2656555,5 
Suky NU4 - nyitott polcos szekrénySuky NU44042183 
Suky NU6 - komódSuky NU680539324.200 Ft
Suky NU10 - kiságy, babaágySuky NU10124,57293 
Suky NU11 - sarokszekrénySuky NU118585183 
Suky NU13 - nyitot regálSuky NU133535151,5 
Suky NU16 - gyerekszékSuky NU16323262 

 

A fenti ár nem tartalmazza a matracot, opcióként rendelhető
 
a babágyhoz tartozó matrac mérete:120 x 60 x 8 - habmatrac 6.900 Ft
120 x 60 x 8 - latex matrac11.300 Ft
120 x 60 x 8 - kókusz matrac9.200 Ft

 

Kapcsolódó termékek