Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

Mediterrán hálószoba bútor

Mediterrán hálószoba bútor
Mediterrán hálószoba bútorMediterrán hálószoba bútorMediterrán hálószoba bútorMediterrán hálószoba bútorMediterrán hálószoba bútorMediterrán hálószoba bútorMediterrán hálószoba bútorMediterrán hálószoba bútor
Minőségi matracok kedvező áronÁgyneműgarnitúra kedvezményes áron
Minőség: I. osztályú minőségi bútor (ellenőrzött)
Fogyasztói ár: 110,700 Ft

Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Db:

Lehetséges választások

*Választott bútor szín:
*Ágyrács:


*Komód:*Éjjeliszekrény:
*Akciós matrac:
*Ágyneműgarnitúra:

Mediterrán hálószoba bútor


Az ár tartalmazza

Most 20% kedvezménnyel juthat hozzá minőségi matracához,
amennyiben ágyat rendel webáruházunkból. Részletek itt.
Most 25% kedvezménnyel vásárolhat minőségi ágynemű garnitúrát,
amennyiben ágyat és / vagy matracot rendel webáruházunkból. Részletek itt.

- az 5 ajtós 210 cm széles ruhásszekrényt tükörrel, mely porvédővel és ütközésgátlóval is rendelkezi

- az ágykeretet, melynek fekvő felülete 160x200.

 

 

 ​Az ágyhoz akciós matrac és ágyrács is rendelhető. Az ágyhoz ajánlott matracméret: 160 x 200 cm.

 

A hálószoba bútor 2 féle színben rendelhető.

  • sonoma - fekete dekor vagy
  • truflow - fehér dekor színben 
  •  

Mediterrán hálószoba elemei külön is megrendelhetőek.

Tekintse meg további hálószoba bútorokat kedvezményes áron csak a Berone Bútor Webáruház kínálatában. 

A hálószoba elemek méretei:

 Mediterrán
gardróbszekrény
Mediterrán 
ágy
 
magasság210 cm74 cm 
szélesség231 cm169 cm 
mélység/hossz.57 cm207 cm 
Kapcsolódó termékek