Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

OSKAR sarok garnitúra

OSKAR sarok garnitúra
OSKAR sarok garnitúra
ulogarnitura
Minőség: I. osztályú minőségi bútor (ellenőrzött)
Fogyasztói ár: 181,000 Ft

Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Db:

Lehetséges választások

*Típus:


*Vásárlói megjegyzés:
*Fotel:


OSKAR sarokgarnitúra

A kép illusztáricó. Az ár csak a sarokülő garnitúrát tartalmazza. Fotel is rendelhető hozzá.

SAROKGARNITÚRA ÁGYAZHATÓ, ÁGYNEMŰTARTÓS.

Nagyon kedvelt vásárlóink körében, hiszen igazán elragadó bútordarab Mind kinézetében, mind hangulatában illik egy kellemes nappaliba. A hullámrugós ülőfelület gondoskodik róla, hogy sokáig elüldögélhessen a garnitúrán.

Jobbos és balos állásban is rendelhető (a képen a balos kivitel látható).

ÚJDONSÁG! - Válasszon a kopásálló és könnyen tisztítható MAGIC HOME szöveteink közül. A MAGIC HOME szövetek felár ellenében kérhetők. 

 
Szélesség 225 cm
Magasság 90 cm
Mélység 160 cm
FEKVŐFELÜLET120 x 198 cm
 
Széles választékú szövetek illetve textilbőrök. A választékot az alábbi képekre kattintva tekintheti meg:

(megrendeléskor kérjük a megjegyzésbe írni, hogy milyen szövettel szeretné)

Szövetválaszték megtekintéséhez kattintson ideSzövetválaszték megtekintéséhez kattintson ideSzövetválaszték megtekintéséhez kattintson ideBőrhatású szövet megtekintéséhez kattintson ideMagic Home szövet megtekintéséhez kattintson ideTextilbőr megtekintéséhez kattintson ide
Szövetválaszték I.Szövetválaszték II.Szövetválaszték III.Szövetválaszték IV.MAGIC HOME Textilbőr


Magic Home szövetei felárral rendelhetőek: Az OrionVienna szövetek 10%-os, a Porto szövetek 15% felárral rendelhetőek.

 

Kapcsolódó termékek