Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

MEGA szekrény elemek

Rendezés:
Mega A - elemes szekrénysor
Mega A - elemes szekrénysor - nappali- hálószoba szekrénysor Elemenk&..
173,200 Ft
Legjobb áron nálunk!
Mega B - elemes szekrénysor
Mega B - elemes szekrénysor - nappali- hálószoba szekrénysor Elemenk&..
210,800 Ft
Legjobb áron nálunk!
Mega ME1 - vitrines szekrény
Mega ME1 - vitrines szekrény Elemenként is rendelhető és külön is ..
48,800 Ft
Legjobb áron nálunk!
Mega ME2 - vitrines szekrény
Mega ME2 - vitrines szekrény Elemenként is rendelhető és külön is ..
64,200 Ft
Legjobb áron nálunk!
Mega ME3 - álló polc Raktárról azonnal!
Mega ME3 - álló polc Raktárról azonnal Sonoma színben!!! El..
18,000 Ft
Legjobb áron nálunk!
Mega ME5 - tévé szekrény
Mega ME5 - tévé szekrény Elemenként is rendelhető és kül&..
35,900 Ft
Legjobb áron nálunk!
Mega ME6 - polcos szekrény
Mega ME6 - polcos szekrény Elemenként is rendelhető és külön is re..
32,900 Ft
Legjobb áron nálunk!
Mega ME7 - szekrény
Mega ME7 - szekrény Elemenként is rendelhető és külön is rendezhet..
34,500 Ft
Legjobb áron nálunk!
Mega ME8 - sarokszekrény
Mega ME8 - sarokszekrény, polcos+akasztós gardrób szekrény Elemenk&ea..
57,600 Ft
Legjobb áron nálunk!
Mega szekrény, nappali szekrényMega szekrény, nappali szekrény

A MEGA System elemes szekrénysort 8 elem alkotja, ameylek szabadon kombinálhatóak, formálhatóak és bővíthetőek. Egyes bútorrészek LED-es díszvilágítással is kérhetőek. A bútor elemek megrendelhetőek együttesként, de külön-kükön is. 

Rendeléskor termékét az ország egész területére rendkívül kedvezményes áron juttajuk el (Más országokba a megrendelést és házhosszállítást egyéni megbeszélés után tudjuk megoldani). Termékeink általunk is ellenőrzött, magas minőségűek, melyek védőcsomagolásban, lapra szerelve kerülnek otthonába.

Bútor webáruházunk számos minőségi akciós bútort kínál, elérhető - kedvezményes áron!