Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

Mega B - elemes szekrénysor

Mega B - elemes szekrénysor
Mega B - elemes szekrénysorMega B - elemes szekrénysorMega B - elemes szekrénysorMega B - elemes szekrénysorMega B - elemes szekrénysor
Minőség: I. osztályú minőségi bútor (ellenőrzött)
Fogyasztói ár: 210,800 Ft

Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Db:

Lehetséges választások

*Színek:
*Világítás:


Mega B - elemes szekrénysor - nappali- hálószoba szekrénysor

Elemenként is rendelhető és külön is rendezhető szekrénysor

A bútor elemeket és a méreteket a képeken találja.

- A fent feltüntetett ár, a MEGA B - szekrénysor elemeire értendő:

 ME3 - álló polc, - ME5 - tévés szekrény, - ME1 - szekrény (LED-es megvilágítással is kérhető), - ME8 - sarok polcos+akasztós gardrób szekrény, - ME7 - szekrény, - ME3 - álló polc


modern szekrénysor. A szekrénysor elemenként rendezhető, és elemenként is, külön-külön rendelhető!

 

Bútor méreteiME3ME5ME1ME8ME7 ME3
szélesség35 cm80 cm75 cm85 cm80 cm35 cm
magasság212 cm212 cm212 cm212 cm212 cm212 cm
mélység35 cm55 cm35 cm85 cm35 cm35 cm


Bútor színek:

 

trufla
sonoma

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk elérhetőségeinken.

További ajánlott termékeinket lent találja.

Kapcsolódó termékek