Bútor webáruházunk kínálata

BÚTOR OUTLET
Vásárlói vélemények
K. Bea
Igazán szívesen írok véleményt ,mert mindenkinek nyugodt szívvel tudom Önöket ajánlani. A kolléganő akivel telefonon beszéltem... gyors, megbízható és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült az ENZO fotelt kicserélni. Nagyon elégedettek vagyunk a gyártó céggel,és a webáruházzal is. Csak jót tudunk elmondani.Az árak korrektek a kiszolgálás tökéletes. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a hozzáállást a minőségi kifogással kapcsolatban. További sok sikert kívánunk Önöknek.
S. Ilona
A tegnapi nap folyamán megérkezett az Önöktől rendelt Oscar sarokgarnitura, amely pont olyan szép, ahogy a Web oldalon szerepel. Még soha nem vásároltam bútort anélkül, hogy élőben meg ne tekintettem volna, s ezért még jobban örülök a sikeres vásárlásnak. Sok internetes felületet megnéztem, s véleményem szerint az Önök által bemutatott bútorok a legszebben, legízlésesebben kialakítottak. Mégegyszer köszönet a gördülékeny lebonyolításért, a szép termékért. Mindannyiuknak áldott Karácsonyt, munkájukhoz sok sikert kívánok!
V. Judith
Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléga nőjüknek, hogy a két megrendelésemet, melyeket egymást követő napon adtam le, ma telefonon felhívtam és addigra már intézkedett is, hogy egy napon történjen a kiszállítás. Kellemesen csalódtam úgy az áruház választékában, mint a kollégák hozzáállásában. Más ajánlotta ezt a webáruházat, még1x köszönet.
Nagy Tibor
Tegnap sikerült leszállítani a bútort. Nagyon szép, minőségi termék. Picit féltem a neten vásárlástól, de minden rendben volt. Köszönöm a türelmüket, hogy ilyen sokáig kellett velem egyeztetni. Egy elégedett vásárló.
M. Ingrid
Meg szeretném köszönni a korrekt hozzáállását, szakmai tanácsokot és a kedvességét. Nagyon meg vagyunk elégedve az ülőgarnitúrával. Szebb, mint gondoltam volna. Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök internetes áruházát, és írtam egy recenziót is a FB oldalukra, ami jó lenne ha segítene a bizonytalan vásárlóknak. További sok sikert a vállalkozásukban, és még sok elégedett vásárlót kívánok.
O. Ildikó
Kedves kiszolgálás és a segítő készségük. Üdv: Ildikó
Zoltán
Mindig segítőkészen és udvariasan tudtunk kommunikálni egymással. Így az ügyintézés is korrekt volt. Köszönöm!
Andrea
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek, különösen annak a kollégájuknak, aki telefonbeszélgetésünk során "rábeszélt" a luxus memória matracra. Nagyon de nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz még csak pár napja használjuk, de egész más rajta alvás,mint a korábbi, úgymond normál ágyunkon.
Nyomja le az egér bal gombját és közben húzza a fenti szöveget jobb vagy bal oldali irányba. Így váltogathat a vásárlói megjegyzések között.
Scala éjjeliszekrény

Tükör

Rendezés:
Carmelo C21 - tükör
Carmelo C21 - Tükör A fent feltüntetett ár az Carmelo C21 - tükö..
11,900 Ft
Legjobb áron nálunk!
Glamour 13 - tükör
Glamour 13 - Tükör Sonoma színben kapható. A Glamour étkez..
6,900 Ft
Legjobb áron nálunk!
Margo tükör

Margo tükör
(87 x 68 x 2)

Margo tükör   A Margo hálószoba elemei külön, elemenk..
10,500 Ft
Legjobb áron nálunk!
Mons 9 - Tükör

Mons 9 - Tükör
(60 x 60 x 3)

Mons 9 - Tükör Elegáns megjelenésű Mons tükör A Mons na..
6,700 Ft
Legjobb áron nálunk!
Morena tükör

Morena tükör
(115 x 89 x 40)

Morena tükör A Morena hálószoba elemei külön, elemenként..
12,400 Ft
Legjobb áron nálunk!
Rondo elemes fürdőszoba - tükör
Rondo elemes fürdőszoba - tükör Rendezze be fürdőszobáját ..
11,700 Ft
Legjobb áron nálunk!
Scala tükör

Scala tükör
(94 x 64 x 4)

Scala tükör A méretek a képen találhatóak.  A Scala..
8,200 Ft7,200 Ft
Legjobb áron nálunk!
Tienen 9 - Fali tükör
Tienen 9 - Fali tükör Szeretnél egy szuper, olcsó tükröt, ami..
5,100 Ft
Legjobb áron nálunk!
Tükör - diópáccal kezelt
  Tükör a komód tetejére - diópáccal kezelt Hagyom&..
22,900 Ft
Legjobb áron nálunk!
VERTO 14 - tükör

VERTO 14 - tükör
(96 x 4 x 54)

VERTO 14 tükör Verto elemes bútorcsalád széles elemvál..
10,700 Ft
Legjobb áron nálunk!

Bútor webáruházunk  „virtuális polcainak” szinte semmilyen fenntartási költsége nincs, ezért sokkal nagyobb választékot, olcsóbban kínálhat a vevőknek, országhatártól függetlenűl. A bútor webáruházunkban prémium minőségű bútorok rendelhetőek! Ellenőrzött minőségi követelményeket, és védőfóliás csomagolást biztosítunk

Gazdag bútor, stílus, és színválasztékban rendelhetőek: Tükör Házhosszállítás is választható a rendeléskor az ország egész területére (Más országokba a megrendelést és házhosszállítást egyéni megbeszélés után tudjuk megoldani). Termékeink, általunk is ellenőrzött, magas minőségűek, védőcsomagolásban szállítjuk őket.